Hur ser det ut på Viva Sales?

Vi strävar efter att skapa en arbetsplats där alla trivs och kan känna en gemenskap. Genom teambuilding bygger vi ett sammansvetsat team som har enormt roligt tillsammans både på jobb och utanför jobb. 
 
Förutom våra enorma kunskaper i hur man säljer och skapar värde, så garanterar vi att med oss utvecklas man som person i sitt sätt att arbeta men även i sitt sätt att tänka.
 
Vill man jobba med dem bästa i branschen, så har man hittat helt rätt!

Jobba med dem bästa i branschen

Lär dig att skapa värde

Våra mål och vår vision

Vi vill bli en aktör på den svenska marknaden som man kan räkna med. Både som uppdragsgivare, kund och anställd. Utveckling står i fokus då vi vill kunna erbjuda våra anställda möjligheten att växa inom bolaget.
På sikt har vi en vision om att finnas på mer än ett ställe i Sverige, men även att ha ett kontor utomlands för att kunna erbjuda våra anställda flexibilitet.

För att nå upp till våra mål måste vi utbilda och utveckla våra anställda på bästa sätt då dem är företagets viktigaste grundpelare för att nå dit.
Vi ska leverera en hög volym, samtidigt hålla en hög kvalité. Vi satsar på långsiktiga relationer med vara anställda men också med våra kunder och uppdragsgivare.

Vi gör försäljning annorlunda

Försäljning är något som ska vara roligt, därför satsar vi på en trivsam arbetsmiljö där dagarna passerar i högt tempo samtidigt som vi verkligen strävar efter att varje dag ska vara lärorik, men också enormt spännande och rolig.

Teambuilding är enormt viktigt för att skapa en välfungerande grupp-dynamik. Vi gör mycket aktiviteter tillsammans för att skapa gemenskap.

Genom gemensamma afterworks, tävlingar inom teamet och gemensamma resor bygger vi ett sammansvetsat team.

Vi är i början av att skapa något stort.

Medarbetarna på Viva Sales

Vi är ett sammansvetsat team, som litar på varandra och lever för mottot ”En för alla och alla för en”. 

Söker ni en ny återförsäljare?

Vi är återförsäljaren som garanterar en ökning av nya kunder. Ta kontakt med oss och låt oss utforska hur vi kan hjälpa ert företag driva ny tillväxt!