Mötesbokning

Vill ni få kvalitativa möten bokade åt företaget?

Det är inte alltid lätt att boka nya möten, det kan vara tidskrävande och vara den del av arbetet som är mindre roligt. Just därför vill vi hjälpa er genom att förenkla processen från ett bokat möte till en stängd affär. Ni fokuserar på att stänga affärer, vi fokuserar på att ni har kunder att bearbeta. 

Vilket innebär att man kan välja att ge oss uppdraget att ringa ut till kalla kunder och boka era möten, för att sedan era säljare ska kunna åka till mötet och sälja. Så istället för att säljaren ska slösa tid på att leta nya kunder att kontakta och försöka boka upp möten med, så sköter vi det och säkerställer att säljaren istället kan fokusera på att stänga sina affärer. 

Vi tar på oss att lära oss om produkten som ni säljer, så att när vi ringer ut kan vi skapa ett intresse hos kunden så att kunden blir nyfiken och vill veta mer – vilket innebär att kunden blir varmare och vet vad mötet gäller.

DSCF3402

Vill ni komma i kontakt med oss

Vi är återförsäljaren som garanterar en ökning av nya kunder. Ta kontakt med oss och låt oss utforska hur vi kan hjälpa ert företag driva ny tillväxt!